Мајтап

Виц: Богатење на туѓи грешки е грев

Перо го прашува попот:

Оче, смее ли човек да се богати на туѓи грешки?

Попот:

Никако, Перо, тоа е грев.

Перо:

Тогаш, вратете ми ги 100-те евра кои ви ги платив за мојата венчавка.

To Top