Мајтап

Виц: Шишање

Трпе влегува во продавница за мобилни и нервозно се обраќа:
– Дај направете ми ги “ч”, “ш”, “џ” и “ж” нормално да ги читам.
– Добро де господине не е никаков проблем…
– Како не е проблем! Добивам СМС од жена ми која е фризерка “imam uste edno sisanje i ce dojdam”, а
после 20 минути добивам СМС од соседот “Lele kolku dobro sisa zena ti”

To Top