Виц: Блажо и вика на Мара…


Финале Лига на шампиони: Манчестер Сити го „брка“ Пандев, Интер нема да се предаде!


Блажо и вика на Мара:
—Мариче срце, ој претрчи до дуќанчето купи пиво….
Излева Мара од дома, а нема 3 саата и еваа се враќа сета раскубана, кошул’та сокината, сукњата наопаку и Блажо а прашуе:
—Дека си мори ти, дека е пивото, и шо си ваква направена…
—Леле Блажо да ти кажуам, ме фанаа три млади згодни деца, ме одведиа у еден стан и три дена ме ебеа….
—Е како три дена баго мате, каа сал три саата те нема…
—Е па ја дојди сал да ти кажам, да не ме мислиш..