Виц: Бегство од затвор


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Судијата му се обраќа на обвинетиот:
– Зошто избегавте од затворот?
– За да се оженам.
– Хм! Имате чудна претстава за слободата момче.