Виц: Баби оговараат


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Седат две баби и оговараат.
– Мори Трпано, навистина ли Митра од нашето село добила Рено на лотарија?
– Па и вистина е и не е.
– Е како така и вистина и не?
– Е па не е Митра од нашето село, туку Митра од соседното село. Не е Рено, туку Цитроен и не го добила на лотарија туку ја згазил.