Мајтап

Виц: Бабата и надгробниот споменик

Стара баба решила да си направи убав надгробен споменик. Отишла кај каменоделецот да си порача.
Сакам на плочата да пишува: Се родив невина, живеев невина, си заминав невина.
Бабо. многу поевтино ќе ти се фати ако напишам: Вратена неотпакувана.

To Top