Виц: Баба спонзоруша


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Ја прашува внуката бабата:
Бабо, зошто од сите мажи баш дедо го одбра за сопруг?
Само тој имаше трактор во селото, пиле.
Бабо ма! Спонзорушо една!