Виц: Алкохолот и стравот


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Си прават друштво другари муабет, па едниот вели:

Момци, јас кога ќе се напијам, немам страв од ништо и никој.

Ни од жена ти?

Е толку пијан досега не сум бил.