Купување со сопругата или девојката – вака изгледаат тие машки маки


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Секој припадник на погрубиот пол кој барем еднаш излегол со неговата понежна половина на „шопинг“, гарант ги има искусено овие маки и знае за што станува збор.