Мајтап

Виц: Ако пиеш ракија, нема секс

Oтвара га муж фрижидер, фаќа се за ладну ракију, a жена га гледа и му вика:
– Ако испиеш едну капку од ракију, да знаеш дека нема секс …
Стои муж такој пред фрижидер и се мисли, а жена га прашуе:
– Што се мислиш толко?
– Па мислу се што е боље, дали 12 годишна ракија или 50 годишна жена…

To Top