Виц: Ајде станувај за на школо


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


На први септември:

– Ајде, станувај, време е за прв школски ден, не треба да задоцниш.

– Остави ме, не ми се оди, ме мразат сите деца, ме мразат и сите наставници.

– Станувај бре, говедо едно, имаш 53 години, директор си на училиштето, не смееш да задоцниш!