Виц: Што не го баталиш пушењето


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Дечко ја прашува една девојка:

– Што се труеш со цигари, што не го баталиш пушењето цигари кога има електронски?

Таа му одговара:

– А бе, има и вибратори, ама со вистински маж е поубаво…