Виц: Женска беља


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Си прават муабет Трпе и Перо, па Трпе му вели:

– Разбра ли бе, Ристо го снашла ептен страшна женска беља. Голема несреќа.

– Што зборуваш, бе! Што му се случило?!

– Избегале заедно со жена ми во странство.