Видете како Елена Ристеска им посакува добра ноќ на момците

Популарната македонска пејачка е мошне активна на Инстаграм, каде може да се пофали со скоро 59.000 фанови. А и тие, имаат многу причини да ја следат, бидејќи Елена Ристеска е мошне ’ажурна’ и често им дава сочни материјали на нејзините следбеници.

Последниот пат, провокативно облечена со длабоко деколте, Елена на Инстаграм им посака добра ноќ на момците.

GN guys ?? #gn photo by @hakfin_photos

A photo posted by E L E N A (@elenaristeskaofficial) on