Вебкафе

Видео пораката која Анонимуси му ја испратија на Рокфелер – еве што му порачаа

„Друже Рокфелер, пред да скинеш конци, сфати не сериозно што ти кажуваме“ – Анонимуси креативни и конкретни, како и секогаш. Изгледајте го целото филмче.

Advertisements
To Top