Видео: Ова бебе ќе ви го разубави денот…дефинитивно!


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Ова буцкасто бебе кое толку слатко и заразно се смее сигурно ќе ви го разубави денот!

Бебето прво се обидува нешто да каже, а потоа почнува така слатко да се смее што сигурно ќе ве насмее до солзи. Погледнете!