(Видео) Орален и групен секс: Родителите бесни поради хитот кој ги заведува нивните деца

Откако светот буквално дозна дека ултимативниот хит Despacito пее за секс, уште една летна интернет сензација се најде на мета на критиките од истата причина.

Реално гледано, Despacito за овој другиов хит кој го отпеаја Ники Минаж и Џејсон Деруло е гола вода во поглед на вулгарноста.

Песната пее за маж кој сака добра забава кој во клубот забележува друштво од згодни женски кои „сака да ги проба“. Тие го прифаќаат неговиот повик, а тоа завршува со разуздана забава на која преовладуваат орален и групен секс и мнјогу алкохол.

Песната Swalla (колоквијален сленг за swallow – „голта“)на YouTube засега има половина милијарда прегледи.

Поради спорната песна се отворени и бројни форуми на кои родителите расправат за текстот и спотот на истата, бидејќи песната е хит меѓу тинејџерите од сите страни на светот.