Ѕирнете во приватноста на уапсениот мексикански нарко картел


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Тие беа уапсени со 900.000 долари вреден хероин во Њујорк, а поседуваат и возен парк од 1 милион долари кои им беа конфискувани.