Видео: Најбрзиот жолт картон во македонскиот фудбал – после само 10 секунди игра

Во натпреварот помеѓу Силекс и Ранова беше доделен најбрзиот жолт картон во македонскиот фудбал – после само 10 секунди игра.

Кратовскиот сајт „Аберџија“ постави видео на својот портал во кое може да се види како фудбалерот на Силекс, Ненанд Мишковски заработува жолт картон после само 10 секунди од почетниот свиреж на главниот судија на натпреварот.

Погледнете како Мишковски се запиша во историјата на македонскиот фудбал.