Ѓубрето тепаше слепо момче – кармата го акна од земја (видео)

Којзнае со кој ум идиотот го тепаше слепото момче кое не знаеше што се случува со него. Но, кармата секогаш знае да биде гадна кучка кога е најпотребно.