Видео: Ја погледна смртта в очи борејќи се со разјарената надојдена река


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Евангелина Каморо Диаз (32) стана нова перуанска хероина, откако успеа да преживее во разбеснетите води на надојдената река, која ја однела додека се движела на брегот.

„Луѓето можеа само немо да гледаат како реката носи се пред себе, додека во еден момент од калливата вода не исплива жена, која едвај доплива до брегот“, изјави очевидец на настанот.

Дијаз подоцна за медиумите раскажа дека ја спасиле откорнатите дрвја што пловеле по реката.