Видео: Ги мотивираше велосипедистите со голи гради и заврши во програма – во живо!

Камерите забележаа интересен детал.

Вчерашната етапа од трката „Џиро Ди Италија“ ќе остане запаметена по тоа што една девојка од публиката ги покажа своите гради на велосипедистите.
Таа во еден момент само ја крена маица започна да се тресе, а камерата сето тоа го „улови“ па заврши во програмата во живо.

Сега, прашање е колку велосипедистите кои беа сконцентрирани на трката ја забележаа.