ВИДЕО: Да речеме пример, најјакиот сопственик на базен во Македонија!

Да речеме пример дека врска немате за што дискутира сопственикот на базенот Снупи од Велес, со новинарот на Цивил. Да речеме пример, дека тоа можеби е важно, но да речеме пример, сигурно не е таа причината што видеово, да речеме пример, стана масовно во цел интернет.