Видео од апсењето на протестирачите за време на военaта презентација на армијата од САД

Полицијата во Скопје привела четворица членови на партијата Левица кои попладнево излегоа на плоштадот во Скопје каде се одржуваше презентација на воената опрема на САД и на АРМ.

Граѓански новинар кој сака да остане анонимен до редакцијата на Civil испрати видео од моментот на апсење.