Видал, „како човек“, со Фиат Панда на тренинг


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Артутро Видал често пати знае да прави работи надвор од теренот со кои привлекува внимание, така се случи и на последниот тренинг на Интер.

Имено, Видал на тренингот на „нероаѕурите“ пристигна со „Фиат Панда“, а видеото го објави тој сам на социјалните мрежи.