Виц: Слободно успијте ја

Се јавува ветеринарот кај еден маж и му вели:

Господине, вашата сопруга е овде со мачката, сака да ја успиеме, морам добијам согласност и од вас за тоа.

Слободно успијте ја ич не се думајте, а мачката пуштете ја дома, сама ќе си дојде го знае патот.