Виц: Сине, како на школо?

Upset and angry boy

Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Се враќа малиот дома од школо, па родителите го прашуваат:

Сине, злато, како на училиште?

Ги гледа малиот намуртено, па им вели:

Бегајте таму, бе, јас не разговарам со родители на единичар.