Мајтап

Виц: Што правиш за 50 евра?

Застанува батка со колата на улица до една така, промискуитетна женска.

Девојко, што правиш за 50 евра?

За 50 евра се што сакаш правам!

Ајде, влегувај в кола, ко така, ќе те носам на викендица, плоча тураме денес таму.

Advertisements
To Top