Мајтап

Виц: Флер во кафуле

Сцена во кафуле.
Жената:
Како ме гледа, пали цигара, нервозен е. Сигурно многу ме сака.
Мажот:
Да ти ебам Реал, само него не го фатив! Види ја козана како зјапнала во мене.

Advertisements
To Top