Виц: Примерен син


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Си прават муабет две пријателки:

Ти имаше син така?

Да.

Пуши?

Не.

Пие?

Не.

Браво, примерно дете. Ретко се гаѓаат денес такви. А колку години има?

Две.