Мајтап

Виц: Претерал со сексот

Некој маж имал проблеми со ерекцијата и отишол на доктор. Докторот му вели дека претерал со сексот во последните 20 години и сега му остануваат само 30 ерекции. Мажот се враќа дома скршен и ја споделува веста со жена си:
Ми преостануваат само 30 пати секс во животот!
Но, тоа е ужасно! Треба да направиме список и распоред.
Веќе го направив, ама тебе те нема во списокот, жалам.

Advertisements
To Top