Мајтап: Три работи кои не можете да ги направите


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


3 невозможни работи кои човек едноставно не може да ги направи во животот се:
1. Не можеш да си ги преброиш влакната на косата.
2. Не можеш да си ги измиеш очите со сапун.
3. Не можеш да дишеш, кога јазикот ти е надвор.

. . . .

А сега може да си го приберете јазикот назад – личите на куче.