МАКЕДОНСКИТЕ ПОРТАЛИ ПАК НАСЕДНАА: Добро, колку пати Унгарија ќе не признава?


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Нашите портали познати по копи-пејст праксата без воопшто да проверат ниту очигледна информација повторно наседнаа. Некој од нив денес објави вест од 2012 година, кога Унгарија го призна нашето уставно име, и на тој еден се налепија повеќе портали. Очекуваме еден по еден да си ја повлечат информацијата….

Денешен Тајм.мк
Еве линк од Вечер од 2012

14-12ungarija2