Виц: После погработ на Наполеон


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Професорот:
Што имало после смртта на Наполеон?
Ученикот:
Погреб професоре.
Професорот:
Е па тогаш дојди во август на 40 дена задушница.