Виц: Порнографија од комунизмот

Жено, нема да веруваш каква книга најдов на таванот! Корицата и е оштетена и од насловот се чита само:
…ален …екс на …ителите на …низмот
Аууу! Тешка порнографија од времето на комунизмот а?
Точно така! Морален кодекс на градителите на комунизмот.