Виц: После Нова Година и Божиќ, на болница

Sexy nurse with the patient

Ситуација ден после Божиќ, на болница, влегува сестрата во соба полна пациенти исполегнати на креветите и им вели:

Ајде, дрчни и лакоми луѓе, Мери Клизмас.