Новогодишен календар на СОУ “Ѓорче Петров” – Прилеп


Финале Лига на шампиони: Манчестер Сити го „брка“ Пандев, Интер нема да се предаде!


Средното општинско училиште Ѓорче Петров од Прилеп и годинава традиционално, го изработи својот календар за 2017г. Овојпат во соработка со Кабелнет.