Виц: Новогодишно заведување

На дочек на Нова Година, типот и вели на една згодна типка која не ја познава:

Може да те сликам со мобилниот?

Зошто да ме сликаш?

За да му покажам на Дедо Мраз што сакам за Нова Година.