Виц: Ни ставаа вакцина


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Си доаѓа малиот од школо, го пречекува мајка му, па и вели:

Мамо, денес ставаа вакцини во школо.

Добро сине. Ти се надевам беше јунак и не плачеше?

Не плачев мамо, не успаја да ме фатат.