Мајтап

Виц: Аспирин

Влегува една повозрасна госпоѓа во аптека и вели:

Добар ден, ќе може ли една лента ацидиум ацетилосалициум?

Аптекарот: Аспирин сакате?

Госпоѓата: Да беееее, цело време ги заборавам како се викаат.

Advertisements
To Top