Виц: Не носам ништо под кошула


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Згоден колега и вели на колешката која сака да го заведе облечена во провокативна кошула на работа:
Колешке многу убаво ти стои кошулата.
Фалааа! Oдоздола немам ништо.
Е ако де, има време, ќе пораснат.