Виц: Менување на глаголот учам


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Јас учам.

Ти учиш.

Тој, таа, тоа учи.

Ние учиме.

Вие учите.

Тие се вработуваат со партиски книшки.