Виц: Кое овошје на што личи

Оревот почнува да се фали:
Јас личам на мозокот!
Портокалот:
Јас личам на Сонцето!
Јагодата:
Јас личам на срцето!
Бананата:
Друштво, а да ја смениме темава?