Виц: Климата во Македонија


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Трпе на испрашување по географија:
Наставничката:
Трпе кажи ми каква клима владее во Македонија?
Трпе:
Бизнис клима.
Каква црна бизнис клима, скапаницо?
Дуинг бизнис клима, наставничке.