И кај нив има битанги: Навреди и гаѓање со микрофони на совет во општина во БиХ


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Изборот на комисии во новоформираните општински совети во БиХ ги буди страстите кои неретко знаат да еруптираат и малку поинтензивно.

Една од тие ситуации се случи во Билеќа, каде покрај пцовки, навреди и закани, леташе и понекој микрофон.