Виц: Ќе ти ставам рогови


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Се расправаат двајца сопружници за нешто, па жената му вели на мажот:

Толку си ме изнервирал и налутил што да знаеш ќе ти ги набијам најголемите рогови на светот!

А мажот одговара шеретски:

Немам гајле, маче, на убав чоек се му стои.