Виц: Аналгин против бременост


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Оди на консултации еден фраер кај лекарот и му вели:

Докторе, ќе те прашам најискрено, сакам таков одговор. Сум чул дека еден аналгин е добар како контрацептивно средство против несакана бременост. Дали е точно?

Точно е, брат. Ако девојката го држи аналгинот меѓу нозе и внимава да не падне.