Вака баба од Србија им честита Божиќ на своите сограѓани

На снимката споделена на Фејсбук може да се види како една баба со пиштол во рацете и им го честита Божиќ на сите Срби.

„Мир Божји, Христос се роди! Им честитам на сите Срби од православна вероисповед, среќно и многу години да слават“, рече бабата. Потоа бабата испука три куршуми во воздух.