Уште ова го немавме видено: МАЈМУН го изведе почетниот удар на меч!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во фудбалот сме видеме многу несекојдневни ситуација, но никогаш никој не видел како почетниот удар на еден натпревар го изведува…мајмун.

Да, вистински мајмун. Тоа се случи на стадионот во Осака на натпреварот од јапонското првенство помеѓу Серезо и Кобе и предизвика еуфорија кај публиката, фудбалерите, судиите, официјалните лица и целиот свет.

Мајмунчето одлично си ја заврши работата….