Упорност, упорност и само упорност – тоа треба во животот


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Е сега, убаво и корисно е да бидете вака упорни не само за забава, туку и за прогресивни и корисни нешта во животот. 🙂